Tipp Topp Tipsy

Piercing & Lashes

  • Øre
  • Navle
  • Tunge
  • Øyenbryn
  • Leppe
  • Nese
  • Brystnippel
  • Intim
  • Daith

Piercing

Besøksadresse: Prinsensgate 46 (2.etg) Trondheim
Besøksadresse hjemmekontor: Måssåhatten 22 Hell/Stjørdal

Åpent etter timeavtale pr sms eller Facebook.

Jeg  har jobbet som profesjonell piercer i mer en 20 år og har bred og lang erfaring. Trygt, sterilt og medlem av NHL. 

Piercing i øre, navle, tunge, øyenbryn, leppe, nese, brystnippel og intim.

Intimpiercing (untatt nippel) har 18 års aldersgrense. Det er 16 års aldersgrense og legitimasjonsplikt på alle andre typer piercinger. Hvis du er under 16 år må du ha med en foresatt eller fullmakt. Jeg har ellers taushetsplikt.

Hvis du er veldig redd for å ta piercing, så finnes det «Emla-plaster» å få kjøpt på apoteket. Plasteret brukes bla. før blodprøver, og virker bedøvende. Egner seg best på navle og nippelpiercing. Plasteret må være på minst 1 time før du kommer til time, for maks virkning. Du vil da kjenne svært lite, eller ingenting når hullet taes.

Til tungen har vi bedøvende krem og skyllevann. Dette bedøver bare det ytterste på tungen, ikke hele. Husk at piercingen taes på et lite sekund, og de fleste synes at det ikke gjør vondt, så det er ingenting å grue seg til.

Tips & Råd etter piercing

Vi tar ingen ansvar for piercingen etter du har forlatt salongen. Eventuell betennelse kan vi hjelpe deg med, men da må du ta kontakt snarest. Noen ganger kan kroppen støte ut piercingen pga dårlig rensing, støt, eller at kroppen bare støter ut smykket. Dette vet man aldri på forhånd, og derfor refunderes ikke dette.

Daith-Piercing

Jeg utfører også den såkalte migrene-piercingen Daith-Piercing.

Med gode resultater – faktisk etter mine tilbakemeldinger å dømme, så er det så mange som ca 7/10 personer, som enten blir helt bra eller opplever merkbar bedring med mildere og sjeldnere migreneanfall etter de har fått satt denne ringen på et spesielt akupunktur-punkt i øret.

De som kommer har som oftest prøvd alt innenfor det medisinske først, uten å bli bra, eller så sliter de med bivirkningene medisinene mot migrene skaper.

Det er veldig viktig at det blir satt på riktig sted, derfor er det å være utdannet akupunktør en stor fordel og trygghet her.

Nå er det selvfølgelig ingen garanti for at du blir kurert ved å sette denne piercingen, det vet vi først etter den er satt.

Lashes

Vi tilby Vippe-extention/Vippe-forlengelse, Extention fylde og Mix klassisk.

Åpent etter timeavtale pr sms eller Facebook.