Tipp Topp Tipsy

Del dine positive erfaringer med Alternativ Behandling med andre

Det er dessverre en  kjent ting at vi mennesker ikke er så god på å fortelle videre det vi er fornøyd med, er alt bra og ting fungerer fungerer, så snakkes det svært lite om.

Derimot om en person er misfornøyd, eller har hatt en erfaring der behandlingen ikke ga det  resultatet man forventet, så prates og klages det både høyt og lavt, noe som alltid vil spre seg rundt til mange på rekordtid som ild i tørt gress. Da er det  bedre å  ta dette opp privat med den aktuelle behandleren, slik at vedkommende får en mulighet til å rette opp i det klienten ikke syns var bra. 

Behandleren er som regel den siste i rekka som får høre om det, og får ikke da en sjanse til å forklare seg, og noen ganger kan det hele bare vise seg å bygge på en misforståelse.

Det er viktig å prøve å bekjempe denne negativiteten vi har overalt i samfunnet uansett hvilket tema det skulle dreie seg om. 

Man  må heller huske spre det glade budskap mer, som er både positivt og hjelpende. Dette er jo også så mye hyggeligere.

Det finnes jo så mange flinke behandlere, med like mange forskjellige typer behandlingsformer,  som er fantastiske. 

Og nettopp disse  fortjener å få komme opp og fram i lyset🙏🌸🦋 

Så en oppfordring til alle dere som har vært å fått alternativ behandling dere er fornøyd med, dere som har fått god hjelp av behandlingen sier jeg: 

 

"SPREAD THE WORD"

Snakk snakk fremsnakk! La andre få høre om det!!
Kanskje noen andre kan dra samme nytte av det, akkurat slik du gjorde.
Mvh Toril⭐️💫⭐️