Tipp Topp Tipsy

The Reconnection

Dette er en prosess som gjøres kun EN gang i livet, og den blir utført i 2 deler, fordelt på 2 dager. The Reconnection har til hensikt å gjenkoble deg til din opprinnelige sammenheng med universet.

Dine meredianlinjer aktiveres, og settes i forbindelse med energinettet rundt jorda, samt energinettet lengre ut i universet. Du vil merke at du blir mer i takt med deg selv, og at din hverdag flyter bedre.

Ting faller på plass av seg selv, og The Reconnection «setter deg inn på den veien det er meningen du skal gå«- dr. Eric Pearl.

Trykk deg inn på dr. Eric Pearl sin hjemmeside og les mer om både The Reconnection & Reconnective Healing.

Det anbefales at du mottar 1-3 Reconnective Healing (les lenger ned) før du mottar The Reconnection.

The Reconnection koster 333 Euro, utregnet etter den utførende dagens kurs.

Reconnective Healing

Reconnective Healing sin grunnlegger Dr. Eric Pearl er verdenskjent fra TV, radio og har holdt utallige seminarer og foredrag verden over.

Eric Pearl sitt arbeid har vakt oppsikt verden over hos leger og forskere. Hans arbeid er dokumentert i hele 6 bøker, deriblandt hans egen bestselger «The Reconnection, Heal others, Heal yourself» (boken heter «Vekk din indre healer» på norsk).

Dette er NYTT!
Dette er ANNERLEDES !
Dette er VIRKELIG !

Hvis du er heldig kommer healingen i den formen du forventer.
Hvis du er ekstra heldig kommer healingen i en form du ikke engang har våget å drømme om.
Dr. Eric Pearl

Reconnective Healing er en helt ny type for healingenergier som har langt høyere frekvens en det vi mennesker tidligere har hatt tillgang til.

Reconnective Healing løser opp blokkeringer som ligger i kroppen, og healingen virker forløsende på kropp og sinn.

Reconnective Healing kan komme som fysisk healing eller som psykisk healing, og noen ganger kommer den i form av spirituell healing.

Under healingen-timen vil du ligge fullt påkledd på en behagelig benk og jeg trenger ikke å vite hvorfor du kommer til behandling.

Under behandling vil noen kunne føle kulde, varme, stikkinger, rykkninger, nummenhet, avslappenhet, bølger av energi, og noen kan også se farger osv..

Selve healingen tar ca 40-45 min. Etterpå snakker vi om hvordan du opplevde healingen og jeg besvarer eventuelle spørsmål du måtte ha.

Noen vil merke tydelige forandringer umiddelbart etter healingen, andre merker forandring opptil flere uker etter healingen. Etter healingen kan noen føle seg veldig opplagt og full av energi, mens andre blir trøtt, svimmel og kvalm kan også forekomme, men dette er forbigående og viser bare at kroppen har satt igang healingprossesen..

De første behandlinger anbefales med 1-3 ukers mellomrom. Deretter kan man om ønskelig ta flere behandlinger med lengre mellomrom senere hvis man har behov for det. Flott for bla. energipåfyll.

Jeg er Reconnective Healing Practitioner, og er personlig instruert og sertifisert av Dr. Eric Pearl.

Dr Eric Pearl, og alle som er knyttet til dette arbeidet fremstiller ingen påstander, løfter eller garantier, og stiller heller ikke diagnoser eller behandler spesifikke lidelser eller problemer. Du er selv ansvarlig for å sørge for din egen medisinske behandling.

Fjernhealing

Om du av en eller annen grunn ikke kan komme til healing til meg personlig, kan du få fjernhealing. Vi avtaler da et tidspunkt som passer, der du setter av ca 45 min hvor du kan sitte, eller ligge komfortabelt i ro og fred.
Fjernhealing vil fungere like godt som om du var hos meg personlig.

Healing-massasje

Denne timen på 60 minutter er delt i to. Første halvdel får du en behagelig og avslappende hel-massasje, og i siste halvdel får du et indre spa for kroppen gjennom healing.
Denne behandlingen må prøves.. ANBEFALES ! 🙂