Tipp Topp Tipsy

Massasje

 • Babymassasje
 • Meredian
 • Eterisk oljer
 • Kokos-olje
 • Kopping
 • Hot Stone
 • Øreakkupunktur
 • Aromatisk fysiopati
 • Lymfedrenasje
 • Cellulitt
 • Moxa
 • Triggerpunkt
 • Idrettsmassasje
 • Fot og legg
 • Fotsoneterapi
 • Medisinsk massasje

Massasje

Besøksadresse: Prinsensgate 46 (2.etg) Trondheim
Besøksadresse hjemmekontor: Måssåhatten 22 Hell/Stjørdal

Åpent etter timeavtale pr sms eller Facebook.

En behandling starter alltid med en samtale med pasient. Det er lagt stor vekt på at pasienten skal føle seg hørt og forstått. Under samtalen prøver man å kartlegge symptomer og årsaker til problemet.

Stress, bekymringer, sorg, traumatiske opplevelser, undertrykte og ubearbeidede følelser, kanskje helt tilbake til barndommen kan sette seg fast i kroppen og føre til stagnasjoner og blokkeringer i energibanene. Dette fører til mange forskjellige plager og vonder, alt fra muskelsmerter, mageproblemer, hodepine, konsentrasjonsvansker, søvnproblemer,  tretthet, utbrenthet, svekket immunforsvar, angst, depresjon osv. Ved hjelp av massasje kan man hjelpe til å få løsnet på disse stagnasjonene. Mange vil da også oppleve at  ting kan bli lettere å bearbeide, og at smertene/plagene vil forsvinne.

 

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Dette er forskjellig fra person til person, og hvor lenge man har gått med smerter, og hvor godt blokkeringene sitter. Har man gått lenge med smerter må man bestandig ha vært i kontakt med lege først for å utelukke andre ting.

Man bør kjenne bedring allerede etter første behandling, og merkbar bedring etter tre behandlinger utført i anbefalt mellomrom. Merker man ingen bedring etter 3 ganger, er dette kanskje ikke riktig behandling for problemet, og man blir da anbefalt å prøve en annen type behandling.

Man kan styrke immunforsvaret sitt, unngå stagnasjoner, bli kvitt avfallstoffer og pleie seg selv med å ta massasje hver 3. uke. En meget god investering for en bedre hverdag og bedre helse!

De ulike behandlingene

Meredian massasje

Denne typen massasje går ut på å massere energibanene vi har i kroppen. Er det en stagnasjon her vil det vise seg i plager som kan være både fysiske og psykiske. Denne formen for massasje er en av de raskeste måtene vi kan gjenopprette balansen i kroppen på.

 

Hot Stone massasje

Hot stone massasje er en spesial-massasje der vi bruker glatte, oppvarmede steiner, enten som en forlengelse av egne hender, eller ved å plassere dem på kroppen mens vi masserer andre deler av kroppen. Varmen kan være både dypt avslappende og hjelpe å varme opp stramme muskler slik at vi kan arbeide dypere, raskere.

Lymfedrenasje massasje

Dette er en type massasje det er flott å starte slankekuren med, den gir kroppen en kickstart i form av «storrengjøring» som hjelper til med å få ut avfallsstoffer (avgiftning) ødemer og får satt fart på blodsirkulasjonen.

Moxa-behandling

Dette er en type varmebehandling. Moxa er en gammel behandlingform, som kommer fra Kina. Og ble brukt til å lindre giktplager. Pasienten må først komme til vanlig behandlingstime, for så å finne ut om denne behandlingsformen passer. Fin til behandling av kroniske muskelsmerter.

Dyptgående rygg/nakke-massasje

Få en dyptgående massasje på rygg, nakke, armer, hodebunn. Godt for vonde muskler, sirkulasjon, hodepine, immunforsvar, lymfe, stress…

Fot og legg-massasje

Kjempedeilig massasje som umiddelbart gir velvære og økt sirkulasjon.

Fotsoneterapi

Denne behandlingsformen tilhører en av de aller eldste og mest kjente behandlingsmetoder. Behandlingen går ut på å trykke på spesielle punkter under føttene, som tilsvarer ulike soner og organer.

Øreakkupunktur

Akupunktur er en mange tusen år gammel kinesisk behandlingsform, hvor man i dette tilfellet bruker øret for å behandle hele kroppen. Man bruker tynne sterile engangsnåler. Og behandlingen kombineres gjerne med massasje og kopping.

Aromatisk fysiopati massasje

Denne massasjeformen er den mest avanserte vi kjenner til i denne delen av verden. Her konsentrerer man seg om muskelfester og utspring, hvor man gir trykk, tøying, oppmykning av muskelvev, muskler og bindevev. Sirkulasjonen og huden påvirkes gunstig.

Cellulittmassasje

Dette er en dyp bindevevsmassasje, som får igang sirkulasjonen i underhudsfettet. Man får fraktet bort oppsamlet veske i vevet, og minsket cellulittene. Ypperlig å kombinere med varmeinnpakkning.

Triggerpunkt-massasje

Dette er en dyp massasjeform som har til hensikt å løse opp kroniske spenninger i musklaturen, ved hjelp av trykk. Muskelen tvinges til å slappe av. Behandlingen starter bestandig med oppvarmende massasje.

Eteriske oljer

I massasjen brukes det eteriske oljer, som er tilpasset den enkelte pasient. Disse oljene trekker inn i blodbanene og virker i opptil flere timer etter massasjen. Eteriske oljer er
brukt som legemiddel i flere tusen år, og er utrekk av bla. blomst, urt eller en rot. Oljene blir satt sammen etter den enkeltes behov, og blandet med en baseolje.

Massasje med kokos-olje

Avslappende og deilig med mykgjøring av huden. Huden blir gjennomfuktet og smidig, med en deilig duft av kokos.

Kopping

Kopping er en tradisjonell kinesisk massasjeform som ofte benyttes sammen med akkupunktur. Man bruker kopper, som gir undertrykk i hud/muskelatur. Koppene blir satt på forskjellige akkupunkturpunkter på kroppen, hovedsaklig på rygg. Dette er noe som fører til at det blir satt igang flere prosseser i kroppen, slik at den kan begynne å lege seg selv. Dette gjør at blodsirkulasjonen øker betraktelig slik at opphopninger og avfallstoffer blir dratt ut av musklene og fraktet ut av kroppen via lymfe og blodbanene. Behandlingsformen er egnet for alle, spesiellt pasienter med muskel- og leddsmerter, hodepine, dårlig blodsirkulasjon, cellulitter. Behandlingen er behagelig og skånsom og virker styrkende på imunforsvaret.

Idrettsmassasje

Denne massasjen passer for de som driver idrett, eller andre med smertefull muskelatur. Massasjen er en kombinasjon av klassisk massasje, dypvevsmassasje, og litt trykkpunktmassasje.

Medisinsk massasje

 

Bedriftsmassasje

Tipp Topp Bedriftsmassasje – Godkjent Alternativ Behandler

Få ned sykefraværet og få opp trivsel og glede på arbeidsplassen din!

Få en massør til Deres bedrift, eller kom på vår salong for behandling.

 • En av de viktigste effektene av massasje er forebygging av sykdom og skade, f.eks. yrkesskader, treningsskader osv.
 • Massasje styrker immunforsvaret og øker blodsirkulasjonen i kroppen, som igjen virker positivt på alle kroppens organer og funksjoner, både fysisk og psykisk.
 • Man får også kvittet seg med avfallstoffer som ligger i kroppen, altså en utrensing, og mange prosseser blir satt i gang, slik at kroppen begynner å jobbe riktig igjen.
 • Massasje virker beroligenede i en stresset hverdag, og senker stressfaktoren betraktelig.
 • Ved regelmessig massasje blir det lettere å holde seg frisk, og belastninger får ikke satt seg på samme måten som det ville ha gjort uten massasje.
 • Man holder kroppen i form med massasje-service.