Tipp Topp Tipsy

Daith-Piercing

mot migrene/hodepine

Jeg utfører den såkalte migrene-piercingen Daith-Piercing.

Etter mine tilbakemeldinger å dømme, så er det så mange som ca 7 av 10 personer som enten blir helt bra, eller opplever merkbar bedring med mildere og sjeldnere migreneanfall, etter de har fått satt denne ringen på et spesielt akupunktur-punkt i øret.

De som kommer har som oftest prøvd alt innenfor det medisinske først, uten å bli bra, eller så sliter de med bivirkningene medisinene mot migrene skaper.

Det er veldig viktig at det blir satt på riktig sted, derfor er det å være utdannet akupunktør en stor fordel og trygghet her.

Nå er det selvfølgelig ingen garanti for at du blir kurert ved å sette denne piercingen, det vet vi først etter den er satt.

Timebestilling via SMS 993 70 737
Utføres i Trondheim og på Stjørdal

 

Tilbakemelding fra kunder...

Den Funke!!!!! 😀😀😀😀 angre ikke på at æ fant ut at jaja det skade ikke å prøv, ikke hatt hodepine siden æ tok min😍😍
Hei! Tok daith-piercing hos deg 2/2.
Du skal få tilbakemelding når jeg har hatt den litt lengre, angående virkning. Har ikke hatt et kraftig migrenefall slik jeg hadde før jeg tok den. Så håper det fortsetter slik.
Jeg var der for litt over 14 dager siden😊Sliter masse med migrene men og med hverdags hodepine. Hodepine fra nakken. Tør ikke tro på at migrenen er borte siden det er gått alt for kort tid men har skjedd noe. Ikke en eneste dag med tegn på hodepine ingen kuler eller spesiell vond nakke( hadde daglig en kjempe vond nakke som førte til hodepine. Så er spent men har skjedd noe👍skal oppdatere når der har gått lenger tid😊
Ikke hatt snev av migrene etter at jeg var hos deg, så dette virker lovende 😉
Hei 😊
Du ønsket tilbakemeldin om hvordan det gikk... Du tok migrenepiercing på min 10 års gamle datter.
Hun har ikke hatt noen migreneanfall etterpå, bare vanlig hodepine 😃
Hei, ville bare gi min anmeldelse om daith piercingen jeg tok mot min migrene🤗Jeg tok den for 1 mnd siden, merker at migrenen er svakere ved anfall og har redusert anfallene halvveis.!Har i ca 30 år snart vært plaget med kronisk migrene uten aura..så har så langt hatt virkning..!Har ved flere anledninger gått på forebyggende medisiner i ulike varianter, men kjenner at piercingen virker vel så bra, den føles nesten som en slags akupunktur ☺️🙏🏼Fikk et godt inntrykk av Toril, som var veldig imøtekommende , hyggelig og profesjonell i sitt arbeid .. det har grodd fint, så er veldig fornøyd 🌟🌟🌟🌟🌟🌟Anbefaler å dra til henne å gi daith piercing en sjanse mot migrene🤗mvh Nina Stokke
D funke! Tok min i oktober. Anbefales. 👍
Hei. Jeg tror det var til deg jeg satte migrenepiercing for over et år siden. Skulle bare si at jeg ikke har hatt noen anfall siden😊
Hei!
Ville gi deg en tilbakemelding på Daith-piercingen. Direkte etter den ble satt inn, kjente jeg det strømme til i hodet, nakke og kjeven. Har de siste to årene vørt plaget med vond nakke og spenningshodepine. Har ikke hatt dette én eneste gang, etter jeg tok den. Migrene har jeg heller ikke hatt siden. Så dette var absolutt verdt det!

du ville ha tilbakemelding fra meg etter at jeg tok daith piercing 😊 jeg trodde ikke selv at det kom til å funke men jeg var desperat etter å finne noe som hjalp, å nå har det gått 10 dager siden jeg tok den og har ikke hatt i nærheten av like vondt i hode som jeg hadde, det konstante trykket i tinningen og bak øynene har jeg ikke kjent noen ting til, kun når jeg er veldig sliten og trett da har jeg litt vond men ellers tilnermet ingen ting. Det er en befrielse 😄 så tuse takk 😁 det er vanskelig å beskrive hvor gått det er når jeg har hatt vondt i hode så lenge jeg kan huske 😀😁


Hei ☺
Jeg tok migrene-piercing hos deg for 8 dager siden. Jeg bruker å ha hodepine hver dag, og 5-6 kraftige migreneanfall m påfølgende sykehustur for å få smertestillende. ☺ So far so good, yess! På 8 dager ingen migreneanfall og kun 6 timer med hodepine (og maks en time per dag), så dette er en suksess for meg! Kun 2 smertestillende på 8 dager er ny rekord👍 Uansett om migreneanfallene kommer etterhvert, så er det hærlig å slippe den daglige hodepinen! Tusen takk! 😊
Hei😀
Vil gjerne komme med tilbakemelding på piercingen jeg tok i øret for hodepine. Jeg kom til deg med hodepine og når kg kom hjem var den borte!😀 nå er det 3 dager siden jeg tok den og har ikke hatt hodepine siden👏😀 angrer ikke et sekund. Håper et vedvarer så tusen takk.
Hei!
Nå er det snart 3 mnd siden jeg tok daithpiercing hos deg. Og vil bare si tusen takk! Har slitt mye med migrene og spenningshodepine, men etter at jeg tok piercingen har jeg faktisk ikke hatt migrene en eneste gang *bank i bordet*. Har hatt hodepine, men ikke i nærheten av så ille som jeg vet det kan bli...
Så det var absolutt verdt det 😊 Takk!
Hei! Bra akkurat ei uke siden jeg var hos deg. Hold deg fast!☝🏻Jeg har ikke hatt migrene denne uka. Hadde hodepine søndagskveld, men det var trykk på høyre side. Fantastisk! 😄🎊🎉🌟 Utrolig! Amazing! 💫 Tusen takk😀
Fungerer...
Tusen takk for en ny hverdag . 👍👍👍
Hei! Ville bare fortelle at jeg hadde umiddelbar effekt av piercingen i øret.Ingenhodepine.Kan nå sove lengre i helgene uten å få migrene☺ Mvh Rita(jeg var hos dere 22 mars)
Hei 😁vil bare si at æ har ikke hatt migrene anfall siden æ tok piercing !
For en følelse -helt fantastisk 😍

Anbefales😊 Tok for ca 2 uker siden, ikke en dag med hodepine👏🏻


Jeg tok hos deg for snart to måneder siden. Er mye bedre av migrenen! 🙂 Nakken og skuldrene er fremdeles betente, og selve hullet er lit betent, men det er en bedre hverdag generelt 🙂

Hei ville bare gi tilbake melding ang pierchingen i øret som æ tok t dæ den 16 mai ,har hadd en liten hodepine å bare ett migrene annfall som va i går,har ikke brukt medisiner etter 16 mai så herre låve godt i forhold t at æ hadd hodepine vær eneste dag før.


Hei☺
Jeg har nesten ikke hatt hodepine etter at jeg var hos deg, og har ikke hatt et eneste migreneanfall, d er helt utrolig🤗
Hei
Her kommer tilbakemelding på piercingen du tok på meg.
Hadde hodepine 24/7 og migrene innimellom. De første ukene ble hodepinen mildere. Men etter hvert er den så og si borte. Ikke hatt migrene etter at den ble tatt. Angrer ikke på at jeg tok den. Tusen takk for hjelp.
Hei😊 Ville bare si at jeg nå er kvitt hodepinen helt😁👌🏻
Det føles ganske bra😊 Har ikke hatt kraftig hodepine siden, bare litt vondt kvelden samme dag og dagen etter. Hvis det fortsetter sånn så er det helt supert 😃
Hei
Ville bare si tusen takk for piercinga du tok i des, til nå har jeg ikke hatt migrene anfall og det har vært en lettelse!
Fungere kjempe bra 😊
Mange år siden jeg tok en sånn piercing , har ikke hatt migrene siden 😊
Jeg tok piercingen for en og en halv uke siden. Har ikke hatt migreneanfall siden. Det er rett og slett et mirakel. Vanligvis ville jeg hatt 4 - 5 anfall i den perioden.
Det føles ganske bra😊 Har ikke hatt kraftig hodepine siden, bare litt vondt kvelden samme dag og dagen etter. Hvis det fortsetter sånn så er det helt supert 😃
Jeg var der for ca 10 dager siden, superfornøyd hittil! Tør heller ikke helt å tro det....😅
Hei, jeg skulle gi deg tilbakemelding etter jeg tok piercing hos deg 4.juledag. Har ikke hatt migrene siden så jeg er veldig glad jeg tok den!😊🙏🏼
Etter jeg tok min for mange år siden, har jeg aldri hatt migrene.
Heia😍da er det en uke siden æ var og tok piercing i øret,har bare hatt hodepine en dag siden😍det er kjempebra håper det holder seg sånn er så godt og slippe den hodepina😍øret ser helt fint ut ikke hovent eller noe så dette har iallefall startet bra😍
Tok for 3 måneder siden. Var veldig skeptisk, men merket forbedring fra både aura og hodepine med én gang! 👌👏😁
det går faktisk bedre! Har ikke hatt så mye hodepine siden jeg tok den, så foreløpig er det tommel opp😀
Hei 😊 du villa hør kos det gikk. Å æ har ikke hadd en dag med hodepine etter æ tok den! Det e helt sykt at det skull vær så stor forskjell fra å ha hodepine nesten hver dag te ingenting 😁 tusen tusen takk!
Hei! Jeg skulle gi deg tilbakemelding på om jeg merket noe forskjell etter daith piercing. Jeg sliter mest med stresshodepine enn migrene. Jeg begynte også på ny medisin ikke lenge etter jeg piercet. Så hva som skyldes medisinen og piercingen er jo ikke lett å vite. Men en ting jeg vet for sikkert er at den piercingen fjernet et nesten konstant trykk jeg har vært plaget med over venstre øye. Det var borte dagen etter piercingen. Så den hjalp mot det. Resten av hodet er bedre enn på veldig lenge, men hva som skyldes piercing og medisin er vanskelig å si. Men er du i tvil, prøv! Jeg vurderer faktisk å ta i høyre øre også, for har til tider press over det øyet også😊
Hei! Her kommer en liten tilbakemelding på daith piercingen jeg tok til deg. Før jeg tok piercingen hadde jeg migreneaure flere ganger i uken etterfulgt av hodepine, det er borte nå. Har hatt litt hodepine, men ikke av samme styrke som tidliger. Så nå har jeg sluttet helt med migrenemedisin og det holder og ta vanlig smertestillende ved hodepine👌👍